Alles wat u moet weten over de betaallijnen van gokkasten

Paylines zijn zonder twijfel een essentieel aspect van slotmachines. Uiteindelijk bepalen ze de uitkomst van je weddenschappen, of je geld verdient of verliest. Als je meer wilt weten over hoe slot betaallijnen werken, dan ben je hier op de juiste plaats. Lees deze gids over de betaallijnen van gokkasten om meer te leren over de betaallijnen van gokkasten.

Over de betaallijnen

Laten we de basisprincipes van de werking van de betaallijnen van gokkasten eens overlopen. De meeste gokkasten worden gespeeld op rasters. Het raster bestaat uit drie rollen en vijf rijen of kolommen. Hierdoor heeft het raster in totaal vijftien posities. 

Wanneer je op een gokkast speelt, zie je steeds een reeks symbolen, één voor elke plaats. U zet in, draait vervolgens de rollen en er verschijnt een nieuwe reeks symbolen.

Als u genoeg symbolen krijgt die overeenkomen op rollen die opeenvolgend op deze lijn staan, wint u en wordt u uitbetaald. De meeste betaallijnen lopen van links naar rechts.

De overeenkomende lijn van symbolen moet dus op de linkerrol beginnen, d.w.z. rol 1. Als de betaallijnen van de gokkasten van links naar rechts lopen, moet de rij beginnen op de meest rechtse rol (rol 5, spoel).

Sommige betaallijnen van gokkasten kunnen in beide richtingen lopen, en de reeks overeenkomende symbolen kan op de meest linkse of de meest rechtse rol beginnen, zodat u een prijs mee naar huis kunt nemen. 

De meeste online gokkasten worden geleverd met 20-30 betaallijnen. Sommige hebben minder betaallijnen, terwijl andere er meer hebben. In de meeste gevallen heb je slechts drie identieke symbolen op een betaallijn nodig om als winnaar uit de bus te komen. 

Hoe meer identieke symbolen er op de betaallijnen van de gokkasten staan, hoe groter de kans dat je wint. Vergeet niet dat u slechts één keer per winlijn kunt worden uitbetaald. 

Als u vijf identieke symbolen op de winlijnen van de gokkasten wint, hebt u gewonnen door vijf symbolen te combineren. Technisch gezien heb je echter ook gewonnen met vier of drie identieke symbolen. Maar je wordt alleen gecompenseerd voor de hoogste winst op elke lijn (d.w.z. de winst met vijf symbolen). 

Het goede nieuws is dat je met gokkasten op meerdere winlijnen tegelijk kunt winnen. Als u tijdens dezelfde draai een reeks zeer lucratieve symbolen op verschillende betaallijnen krijgt en u wint, maakt u kans op een grote winst.

Er zijn twee soorten betaallijnen: vaste en instelbare. Als de betaallijnen van een gokkast vast zijn, wordt elke lijn gedekt bij alle inzetten. Als de betaallijnen van een slot kunnen worden aangepast, kunt u kiezen hoeveel betaallijnen uw inzet moet dekken.

Bedenk dat hoe meer lijnen u kiest, hoe meer uw inzet u zal kosten, maar hoe groter de kans dat u kunt winnen. Als het je lukt om voldoende overeenkomende symbolen op een lijn te krijgen, maar de winlijn waarop je inzet wordt niet gedekt door de inzet, is er geen sprake van winst.

Om de winlijnen van een gokkast te kennen, bekijk je de uitbetalingstabel. Dit is een lijst met alle functies van de gokkast, zoals betaallijnen, het symbool, hun uitbetalingen en informatie over specifieke functies en de methoden om ze te activeren. 

De uitbetalingstabel geeft elke betaallijn weer die over het raster van de gokkast loopt, zodat u kunt zien welke lijnen u op uw eentje zou kunnen winnen. Het legt ook uit in welke richting de betaallijnen van de gokkasten lopen.

Inzetten op betaallijnen

Voordat u op een gokkast gaat zitten spelen, moet u op de hoogte zijn van de betaallijnen zodat u weet wat u inzet. Zorg ervoor dat je niet elke draai hetzelfde bedrag hoeft in te zetten.

Weinig gokkasten beperken het aantal winlijnen dat je kunt spelen als je speelt op of zelfs maar in de buurt van het bedrag dat je kunt inzetten.

Woonlijnen worden meestal uitbetaald als je het minimum aantal van hetzelfde aantal symbolen (meestal het getal drie) hebt in een lijn die van links naar rechts loopt, dus van rol één, drie, twee, en ga zo maar door.

Wanneer speelautomaten niet altijd winlijnen zijn

Wat denk je? Om deze spellen extra smaak te geven, hebben sommige gokkasten geen betaallijnen. In plaats daarvan bieden ze “manieren om te winnen”. In plaats van op een specifieke betaallijn te landen, kunnen spelers hetzelfde symbool op de rollen laten landen. In een gokkast met vijf rollen en vier rijen kunnen er meer dan 1.000 kansen zijn om te winnen, wat een verleidelijk idee is.

Megaways gaat tot het uiterste

U hebt waarschijnlijk al gehoord van de Megaways-functie. Elk spel met dit mechanisme heeft een willekeurig aantal iconen die op de rollen vallen. Soms zijn het er maar drie of twee. Het kunnen er echter ook zeven of meer zijn.

Stel je voor dat alle rollen ten minste zeven symbolen bevatten, dan heb je talloze mogelijkheden om geld te verdienen. Het zijn geen betaallijnen aangezien Megaways slots uitbetalen wanneer je hetzelfde symbool op de rollen krijgt. 

Wat voor aantal manieren om te winnen kan de Megaways feature bieden? Dat is geen gemakkelijk getal, 117.649 om precies te zijn.

Small Can Be Beautiful

Hoewel de recente trend is om het aantal winlijnen en manieren om te winnen te verhogen, blijven de klassieke gokkasten even bekend.

Een aantal van deze spellen, zoals het blijvende Double Diamond-spel van IGT, heeft slechts één winlijn. Het bestaat alleen uit bar symbolen, kersen Lucky Red Seven, en de Double Diamond logo. Het spel kan niet eenvoudiger zijn.

Conclusie

Als je alles hebt geleerd over gokautomaten met betaallijnen, moet je nog één ding doen: probeer zelf eens een paar gokkasten te spelen! Speel enkele gokkasten met standaard betaallijnen of kies voor de gokkasten die gebruik maken van het all-ways-win systeem en een breed scala aan manieren hebben om te winnen. 

Bekijk zeker de uitbetalingstabel om de betaallijnen van de gokkasten te bepalen. Als je geluk hebt, kun je veel symbolen met een hoge waarde op meerdere betaallijnen tegenkomen en worden beloond met aanzienlijke winsten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.